Την κοπή της βασιλόπιτας του έκανε ο σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Καβάλας «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Καβάλας «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», πραγματοποίησε, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:30 μ.μ., την κοπή της βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΣΠΕΡΙΑ στην Καβάλα.

 

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος και παρέστησαν ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, βουλευτής Καβάλας κύριος Ιωάννης Πασχαλίδης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κύριος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ενώ ο Δήμος Καβάλας εκπροσωπήθηκε, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Παναγιώτη Μαμτσαδέλη και τον δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, κύριο Αρχέλαο Γρανά.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Νομού Καβάλας « Ο ΕΒΡΟΣ», κύριος Στέφανος Μιλτσακάκης, ο Πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, κύριος Νίκος Τσιλογεώργης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα « Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ», κύριος Ηλίας Βυζικίδης, καθώς και πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πελοποννησίων Νομού Ξάνθης « Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ», συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κύριο Βασίλειο Γεωργακόπουλο και το μέλος κυρία Γιώτα Σωτηροπούλου.

 

Τέλος, ευχές απέστειλαν, ο πρώην υπουργός και μέλος του Συλλόγου κύριος Γεώργιος Καλαντζής και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κύριος Θεόδωρος Μαρκόπουλος, οι οποίοι λόγω κωλύματος, δεν κατάφεραν να παραστούν στην εκδήλωση.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Πελοποννησίων, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του, για αρκετές ακόμα δράσεις μέσα στη χρονιά…!!”