Το απόγευμα της Κυριακής (18/02) το φιλοζωικό σωματείο “Αίσωπος” έκοψε τη βασιλόπιτα του.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής:

“Εχθές το απόγευμα πραγματοποιήσαμε την κοπή της πίτας μας στο καφέ εστιατόριο Παλλάδιο s.c. Η παρουσία όλων σας, ήταν άκρως συγκινητική και σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

Περάσαμε παρέα ένα όμορφο βραδάκι, με ενημέρωση, διάφορες συζητήσεις και έκλεισε διασκεδαστικά χορεύοντας και τραγουδώντας αφού ακολουθούσε μετά από μας, ντίσκο πάρτυ από το κατάστημα! 

 

Το τυχερό φλουρί το κέρδισε η μικρότερη της παρέα των φιλόζωων, η μικρή Αθανασία κι αυτό μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενες. Να είναι πάντα γερή και τυχερή στη ζωή της!

 

Ευχαριστούμε το καφέ εστιατόριο Παλλάδιο και τον Χρήστο για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου και την προφορά του γενικότερα στο Σωματείο μας!

 

Ευχαριστούμε για τα δώρα την Ταβέρνα Μελτέμι και το κατάστημα κοσμημάτων Αντιγόνη.

 

Ευχαριστούμε το Άρτον τον Επιούσιον για τη βασιλόπιτα και το μπουφέ!

 

Ευχαριστούμε το Hobby Pet Shop για την προσφορά  10 σακιών εικοσάκιλης τροφής για τα αδεσποτάκια μας και την παρουσία  όλου του τιμ των καταστημάτων του στην όμορφη εκδήλωση μας!

 

Τέλος θέλουμε να πούμε ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας στηρίζετε και να υποσχεθούμε πως όσο ακόμα είμαστε γερές και όρθιες, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ασταμάτητο και αδιαμφισβήτητο ζήλο να δίνουμε μάχες για την προστασία και υπεράσπιση των αδέσποτων φίλων μας που τόσο αγαπάμε!

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΑΣ.”